Even voorstellen

Op deze pagina willen we graag de Werkgroep aan u voorstellen.  De Werkgroep is eigenlijk verantwoordelijk voor de hele week. 

Wij beginnen in oktober alweer met het bedenken van een nieuw thema en werken dat tot in detail uit. Het is geweldig om het resultaat te zien van een heel jaar voorbereiden. Op dit moment bestaat de Werkgroep uit 6 gedreven mensen die zich volledig inzetten om er elk jaar weer een feestje van te maken. 

Veel vrijwilligers blijven natuurlijk elk jaar terugkomen, maar er komen ook geregeld nieuwe vrijwilligers bij. Daarom stellen we hieronder alleen de Werkgroep aan u voor!


Voor en tijdens de week kunt u met vragen, mededelingen of andere zaken altijd bij de Werkgroep terecht! De werkgroep is te herkennen aan het rode shirt of sweater. 

Maak kennis met de werkgroep

Hoi, 


Mijn naam is Sanne. Dit wordt mijn 6e jaar als vrijwilliger en mijn 2e jaar als lid van de werkgroep. Naast mijn studie journalistiek in Tilburg, vul ik mijn tijd graag met het lezen van boeken of het afspreken met vrienden. 

Hallo allemaal, 


Mijn naam is Aline Kouijzer.
 Als kind kwam ik altijd zelf naar de Kindervakantieweek. Ik vond dit altijd superleuk en daarom heb ik in 2014 mijn maatschappelijke stage hier gedaan. Daarna ben ik eigenlijk niet meer weggegaan! Sinds 2017 zit ik in de werkgroep. 
 Ik zit nu in 6 atheneum op het Reynaertcollege in Hulst. Ik rij al 9 jaar paard en ik lees graag. Ook vind ik het superleuk om met kinderen bezig te zijn. Ik wil daarom na de middelbare school Pedagogiek gaan studeren.  

Ik heb al heel veel zin in de KVW en ik hoop jullie ook!


Liefs, 

Aline

Hoi allemaal!


 Mijn naam is Simone. Ik studeer aan de HZ in Vlissingen aan de opleiding PABO. Ik zit nu in mijn laatste jaar. Mijn hobby’s zijn zwemmen, mountainbiken en bootcampen. Ook houd ik erg van skiën. Tijdens de kerstvakantie ga ik dan ook graag op wintersport naar Oostenrijk. Ik ben al heel wat jaren actief bij de Kindervakantieweek. Dit jaar wordt mijn 8e jaar als vrijwilliger en mijn 4e jaar als lid van de werkgroep.
 Ik heb sinds twee jaar mijn EHBO diploma, dus tijdens de Kindervakantieweek kan ik hulp verlenen wanneer dit nodig is.Groetjes,
 Simone 

HeyHey,


 Ik ben Kirsten en ik woon in Clinge. Ik zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding leraar basisonderwijs. Dit jaar doe ik voor het derde jaar mee als vrijwilliger van de kvw en daarmee gelijk het eerste jaar in de werkgroep. Mijn hobby’s zijn lezen en leuke dingen doen met vrienden. Daarnaast werk ik ook nog als kassamedewerker/leidinggevende in de Emté in Hulst. Ik ben in het bezit van een gewoon EHBO diploma en een EHBO diploma gespecialiseerde op kinderen.


 Groetjes, Kirsten 

Hoi allemaal!


 Mijn naam is Fayka de Rooze. Ik ben vanaf 2007 vrijwilliger en sinds 2014 zit ik in de werkgroep. Ik werk in de EMTE in Kloosterzande. Mijn hobby is voetballen bij v.v. Hontenisse.


 Groetjes,
 Fayka 

 Hoi allemaal, 


 Ik ben Evelien. Ik studeer momenteel in Den Haag. Sinds mijn 13e ben ik al vrijwilliger bij de Kindervakantieweek Hontenisse en sinds 2017 zit ik in de werkgroep. Door de week en in het weekend ben ik vaak in het zwembad te vinden. Ook ga ik graag in de winter naar Oostenrijk om lekker te skiën. In de zomer ben ik aan het werk bij Camping De Vogel in Hengstdijk. 
 We zijn weeral druk bezig met de voorbereidingen van de KVW 2018 en hopen jullie daar allemaal weer te zien!


 Groetjes,
 Evelien