Nuttige informatie

Wie?

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar  


Waar?
Scoutinggebouw Kloosterzande
(Hulsterweg 42)

Hoe laat?

Het begint om 9.00 uur en we sluiten de dag af om 15.00 uur.

Wat moet je meenemen?
Eten en drinken voor tussen de middag, een setje extra kleren en op dinsdag je zwemspullen. 

Kosten
Weekkaart: 4 euro
Dagkaart: 1 euro


Op maandag kun je een weekkaart kopen voor 4 euro. Met deze weekkaart kan uw kind 5 dagen komen spelen. Neem elke ochtend je weekkaart mee, zodat wij hem kunnen afstempelen! Als uw kind maar een dag of een paar dagen wilt komen kunt u per dag een dagkaart kopen. Deze dagkaart kost 1 euro. 

Denk eraan dat uw kind een lunchpakket met drinken meeneemt en een setje reservekleren. In de ochtend en de namiddag pauze zullen wij voor een drankje en iets lekkers zorgen.

Op dinsdag gaan we naar het zwembad. We starten en eindigen dan ook bij het zwembad. Denk eraan dat uw kind zijn/haar zwemkleding en een handdoek meeneemt, zo nodig ook zwembandjes. Het kan zijn dat, i.v.m. het weer, de zwembaddag wordt verplaatst naar later in de week.


Bij het inschrijven noteren wij de naam van uw kind en een telefoonnummer voor in geval van nood. Medische informatie of andere dingen die van belang kunnen zijn, graag aan ons melden! 

Contact

Adresgegevens

Kindervakantieweek Hontenisse

Scoutingterrein te Kloosterzande 

Hulsterweg 42 

4587 ED Kloosterzande

Contact

Kijk op onze Facebookpagina voor foto's van voorgaande jaren. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar kvwhontenisse@hotmail.com of vol het bovenstaande contactformulier in.